Obliečky na tehotenské vankúše

    • Zľava -20%
    obliecka_na_tehotensky_vankus_snug_l_emi
    Skladom
    12,79 €
    15,99 €

    Obliečka na tehotenský vankúš Snug L EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu. 

    • Zľava -30%
    obliecka_na_tehotensky_vankus_marsolux_s_emi
    Skladom
    3,15 €
    4,50 €

    Obliečka na tehotenský vankúš Marsolux S EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu.  

    • Zľava -10%
    obliecka_na_tehotensky_vankus_komfort_EMI
    Skladom
    17,87 €
    19,85 €

    Obliečka na tehotenský vankúš Komfort EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je riešené prakticky pomocou zipsu. 

    • Zľava -50%
    obliecka_na_tehotensky_vankus_komfort_x_emi
    Skladom
    4,75 €
    9,50 €

    Obliečka na tehotenský vankúš Komfort X EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu. 

    • Zľava -36%
    obliecka_na_tehotensky_vankus_komfortlux_emi
    Skladom
    10,98 €
    17,15 €

    Obliečka na tehotenský vankúš Komfortlux EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu.

    • Zľava -25%
    obliecka_na_tehotensky_vankus_masolux_emi
    Skladom
    5,25 €
    7 €

    Obliečka na tehotenský vankúš Marsolux EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu. 

    obliecka_na_tehotensky_vankus_marsolux_l_emi
    Skladom
    15,66 €

    Obliečka na tehotenský vankúš Marsolux L EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu. 

    • Zľava -10%
    obliecka_na_tehotensky_vankus_biely_emi
    Skladom
    13,96 €
    15,51 €

    Obliečka na tehotenský vankúš biely EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu. 

    • Zľava -55%
    obliecka_na_tehotensky_vankus_bumerang_emi
    Skladom
    9,63 €
    21,40 €

    Obliečka na tehotenský vankúš Bumerang EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu

    obliecka_na_tehotensky_vankus_simolux_emi
    Skladom
    11,85 €

    Obliečka na tehotenský vankúš Simolux EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu. 

    obliecka_na_tehotensky_vankus_cuddle_me_emi
    Skladom
    20,45 €

    Obliečka na tehotenský vankúš Cudlle me EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu. 

    Obliečka na dojčiaci vankúš...
    Skladom
    20 €

    Obliečka na dojčiaci vankúš Dvojičky EMI je vyrobená z príjemnej 100% bavlny delux. Je vhodná pre alergikov, aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Zapínanie obliečky je vyriešené pomocou zipsu.