Home

Home

ľavý banner

AKO POMÁHA TEHOTENSKÝ VANKÚŠ?

Pridal: Kategória: Vankúše Dňa: Pozretí: 1477

S vytúženým tehotenstvom ruka v ruke prichádza aj veľké množstvo zmien. Je to krásne a zároveň náročné obdobie nielen pre budúcu mamičku, ale aj pre partnera či deti. Uchovať si dôležité okamihy a zážitky z tehotenstva, ktoré mamičku naplnia radosťou je niekedy zložité. Striedanie nálad, rastúce bruško, bolesti chrbta, sťažená pohyblivosť a nezabudnúť pripraviť všetko pre nového člena domácnosti. Nároky na pohodlie tehuľky sa zvyšujú a okrem opory blízkych sa určite zíde aj jeden všestranný pomocník navyše.

Tehotenské vankúše boli navrhnuté za účelom odľahčenia tlaku na namáhanú chrbticu a zároveň ako opora rastúceho tehotenského bruška. Postupne zdokonaľovaním tvarov, veľkostí a materiálov sa tehotenský vankúš dostal do pozície skvelého multifunkčného pomocníka, ktorého vlastnosti by si nemala nechať ujsť žiadna budúca mamička.

tehotenský vankúš

Zmiernenie bolesti v hlavnej úlohe

Telo ženy prechádza počas 9-tich mesiacov veľkou premenou. Malý zázrak, ktorý žena nosí pod srdcom pomaly rastie a vyžaduje si viac priestoru. Mamičke sa zväčšuje bruško, čo prirodzene spôsobuje tlak a bolesti chrbtice. Preto primárnou a základnou funkciou tehotenského vankúša je odľahčenie tlaku na namáhanú chrbticu. Oporou tehotenského bruška sa tlak zmierni. Pre pohodlie od hlavy až po päty sa dnes stretnete s rôznymi veľkosťami a tvarmi vankúšov pre tehotné. Pri výbere preto zohľadnite svoje priestorové možnosti.

V našej ponuke nájdete aj popôrodný tehotenský vankúš na sedenie, ktorý pre ubolenú mamičku predstavuje úľavu najmä pri sedení na tvrdej a neforemnej stoličke.

Pohodlie a komfort nielen pri spánku

Verte, ak si jeho vlastnosti vyskúšate v posteli, stane sa vaším obľúbeným spoločníkom aj mimo nej. :-) Vďaka svojmu prispôsobivému tvaru vám dopraje to pravé orechové pohodlie aj pri pozeraní televízie na sedačke alebo čítaní obľúbenej knihy v kresle.

Dokonca nám viaceré mamičky potvrdili, že nie sú ochotné vzdať sa ho ani po tehotenstve, ba aj ich unavené polovičky si s tehotenským vankúšom dokonale oddýchnu.

tehotenské vankúše

Dojčenie zážitkom

Ďalšou dôležitou funkciou, ktorú vankúš zvláda je pomoc pri dojčení. V okamihu sa z neho stane praktický vankúš na kojenie na ktorý si pohodlne položíte bábätko, čím odbremeníte svoje ruky. Dojčenie má byť pre mamičku aj bábätko zážitkom. Je to ich vzájomná chvíľka zblíženia, počas ktorej nadväzujú silné vzájomné puto. Nenechajte sa preto počas tejto vzácnej chvíľky, ktorá sa už nikdy nevráti vyrušovať! Doprajte sebe aj bábätku pohodlie aké si zaslúžite.

vankúš na kojenie

Bariéra a pocit bezpečia

Najmä v posledných mesiacoch tehotenstva je bábätko obklopené čoraz menším priestorom a aj keď mu je niekedy už možno tesno, znamená to preňho pocit bezpečia. Po príchode na svet zrazu prichádza do styku s veľkým otvoreným priestorom, čo môže u novorodencov vyvolávať nepokoj. Tehotenský vankúš v tejto role zastáva úlohu hniezda do postieľky, ktoré simuluje náruč mamičky a zabezpečí útulný obmedzený priestor.

Keď sa bábätko začne otáčať alebo ho začínate učiť sedieť vytvára bezpečnostnú bariéru a ochranu pre úrazom. Nahradí neforemnú veľkú kopu vankúšov, pri ktorých máte niekedy strach, že spadnú a dôjde k úrazu.

tehotensky vankus

Tehotenské vankúše prinášajú množstvo výhod. Zhotovené sú z materiálov vhodných pre mamičku a zároveň ideálnych aj pre citlivú pokožku bábätka. Antialergické a ortopedické vlastnosti sú samozrejmosťou, ktorú musí každý kvalitný tehotenský vankúš spĺňať. Pre udržanie hygienickej čistoty je vhodné na vankúš pre tehotné zaobstarať si aj náhradnú obliečku. My v EMI kladieme dôraz aj na možnosť regulovania si vnútornej náplne vďaka zipsovému uzáveru. Jednoducho a ľahko si tak vankúš prispôsobíte svojím potrebám, prípadne s odstupom času doplníte.

Chvíľky, ktoré tehotenstvo prináša sú niekedy náročné no istotne aj nezabudnuteľné a nikdy sa nevrátia späť. Vychutnajte si toto najkrajšie obdobie života v objatí praktického viacúčelového pomocníka, ktorým tehotenský vankúš bez pochyby je. Výsledok stojí zato!



Komentáre

Zanechajte svoj komentár