Home

Home

ľavý banner

DEKORAČNÉ VANKÚŠE VÁM NESMÚ CHÝBAŤ

Pridal: Kategória: Vankúše Dňa: Pozretí: 343

Každý moderný interiér dnes zdobia rôzne doplnky a dekoračné predmety, ktoré priestor pozdvihujú, dodajú mu šmrnc a sú čerešničkou na torte dizajnu. Existujú rôzne typy, veľkosti, tvary a farby dekorácii. Nie je preto problém všetkým kútom svojho domu dopriať okúzľujúce čaro. No skúsme nájsť dekoráciu, na ktorú nebude v budúcnosti sadať len prach, ale bude aj prakticky využiteľná a finančne nenáročná. Práve takýmto typom dekorácie sú dekoračné vankúše. Domov nielen ozdobia, ale sú aj praktickým pomocníkom a určite si ich zamilujete nielen vy, ale aj vaši hostia.

Rôzne tvary, veľkosti aj farby

Dekoračné vankúše sú na súčasnom trhu v rôznej podobe. Fantázii sa tu hranice nekladú a to aj čo sa týka farebnej škály. Kedysi klasické skôr jednofarebné vankúše, ideálne v súčasnosti pre milovníkov jednoduchého štýlu, nahradili rôznofarebné. Nenápadné vzory striedajú dizajnové kúsky zdobené korálkami, strapcami, mašľami, stuhami, ozdobnými kamienkami a potlačou. Obmedzenia nie sú určené ani v tvaroch, takže štvorec, alebo obdĺžnik sú síce obľúbenou klasikou, no nahrádzajú ich kruhy, srdcia, trojuholníky a iné tvary. Rovnako to je aj s veľkosťou. Od malých rozmerov vhodných do detských postieľok, na kresielka a detské stoličky, až po obrovské rozmery ideálne ako dekorácie manželských postelí, sedacích súprav, lavíc, dokonca ako náhrada sedacích vakov na zem detských izieb. Výhodou teda je, že sa môžete maximálne realizovať a prispôsobiť si ich tak podľa svojho vkusu.

dekoratívny vankúš

Očarujúci a praktický pomocník

Dekoračné vankúše dokážu v miestnosti spraviť zázraky. Oživia priestor, skrášlia ho a dodajú mu šmrnc. Stanú sa však zároveň aj vašim obľúbeným prvkom, pretože okrem okrasnej funkcie plnia aj funkciu praktickú. Môžete na nich spať, alebo ich použiť ako podsedák. Môžete sa o nich oprieť pri sledovaní televízie na obľúbenej pohovke, alebo ich využijete v záhrade a na terase pri letnom sedení. Ich zväčša veľmi jemný materiál vám bude pri zaspávaní príjemným spoločníkom. Niektoré dekoračné vankúše sa čoraz častejšie v mnohých domácnostiach využívajú aj pri sedení na zemi. Zaobstarať si dekoračný vankúš je rýchly a finančne nenáročný proces, ktorého výsledný efekt je na nezaplatenie. Vytvoria iný pohľad na miestnosť, preto nesmú chýbať v žiadnej domácnosti, modernej obývačke či spálni.

dekoračný vankúš

Ak vašej miestnosti, sedačke, posteli či detskej izbe niečo chýba, vyskúšajte ich doplniť dekoračnými vankúšmi. Poskytnú mäkkosť, pohodlie, farby, dotvoria atmosféru a váš osobitý štýl. Stanú sa vašim obľúbeným spoločníkom, osviežia vzhľad priestoru a zabezpečia zmenu, ktorú si môžete dopriať kedykoľvek. Ak aj vy uvažujete nad lacnou, krásnou a praktickou dekoráciou do vášho bytu či domu, pozrite si našu ponuku dekoratívnych vankúšov.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár